Schulek Rita

business coach

Több mint húsz éve dolgozom emberekkel, nemzetközi környezetben, nyelvtanárként. Ez alatt az idő alatt egyértelművé vált számomra, hogy a kulcs a fejlődéshez a bennünk rejlő motiváció megtalálása. Ehhez pedig egy nagyszerű eszköz a coaching.

Hiszem azt, hogy bármire képesek vagyunk, ha elhatározzuk magunkat és hogy ott van bennünk a megoldás.

Minden nap egy új lehetőséget kínál, hogy elindulhassunk a változás útján.

Rólam mondták:

„A találkozások nagyon hasznosak voltak számomra, mert Rita rávilágított olyan területekre, melyek segítettek abban, hogy tudatosabban használjak néhány vezetői eszközt. Segített javaslatokat megfogalmazni, illetve átgondolni bizonyos területeket, ahol eddig csak ösztönösen cselekedtem. Részletesebb repertoárral kezdtem dolgozni és az összegzett pontokat azóta is használom."

Dániel, pénzügyi főosztály-vezető

„Rita kiegyensúlyozottsága és letisztultsága már önmagában kizökkentett a rohanó hétköznapokból és megteremtette azt a légkört, amire szükségem volt, hogy át tudjam gondolni a dolgaimat és tisztán lássak. Minden alkalommal egy ötlettel gazdagabban távoztam. Tudom, ki vagyok és mit szeretnék, de mégis rá tud világítani olyan egyszerű dolgokra, ami előrébb viszi az embert, és amire eddig nem gondolt vagy nem úgy tekintett.”

Melinda, közgazdász