Spák Zsuzsa

business coach

Közel tizenöt éves nagyvállalati tapasztalattal a hátam mögött - amelyből az utolsó éveket közép- és felsővezetői pozíciókban töltöttem – indultam el a coaching felé, amely számomra leginkább az egyéni kiteljesedés felé vezető hatékony eszköz. 

Hiszek abban, hogy ahány ember, annyiféle út létezik ennek elérésére. Minden ember egyedi, így egyéni módszerekkel lehet számára a legtöbbet adni.

Úgy gondolom, hogy soha nem késő változtatni, mindig van lehetőség arra, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.

Rólam mondták:

"A Zsuzsával való találkozók segítettek feltérképezni az erősségeimet és segítettek eldönteni, hogy milyen irányba induljak tovább a karrieremben. Emellett hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megértsek másokat, könnyebben szólaljak fel megbeszélések, tárgyalások során.

A teljes folyamat összességében rávezetett a megoldásokra és támogatott abban, hogy bízzak a megtalált megoldások helyességében."

Krisztián- operatív elemző

"Zsuzsa támogató együttműködése sokat segített abban, hogy a megfogalmazott célom elérjem. Jó érzéssel töltött el, hogy a figyelme teljes mértékben rám irányult, őszintén és nyitottan állt hozzám. Minden alkalommal volt valami új felismerés, amivel a következő találkozásunkig tudtam dolgozni."

 

Linda- irodavezető